Ja, sådan kan man da bestemt også vælge at holde balancen på offentlige transportmidler, men jeg forventede det alligevel ikke lige. Desværre blev jeg så fascineret, at jeg var overraskende længe om at vække min indre paparazzo, så reelt illustrerer mit billede “kun” den milde version. Han havde nemlig lige løsrevet sig fra stangen et øjeblik, og har derfor kun et halvt greb på billedet.

Hvem hvad havde troet at en umiddelbart meget nydelig mand – i pænt tøj og med to bekendte i jakkesæt – ville præstere at lave sådan et røvgreb i en shuttle på vej til et meget pænt sted fyldt med muséer [Getty Center i Los Angeles] på en almindelig torsdag og endda om formiddagen.

Og dog, for netop her kommer mandens udfordring; “Når jeg nu både skal holde min kaffe OG min telefon, så har jeg jo ingen ledige hænder til at gribe fat i balance hjælpemidler på dette transportmiddel. Hmm, what to do? Guuud ja, jeg har sgu da uovertruffen røvstyrke… *swoosk* Sådan!” og dermed var stangen spændt godt ind i mellem herrens spændstige balder.

Bemærk, på det fotografiske bevis har han endda puttet mobilos (og sin hånd) i lommen, men når nu man føler sig tryg i sit numsegreb, er der jo ingen grund til at ændre taktik. If it ain’t broke, don’t fix it!