Ja, undskyld den bramfri overskrift, men jeg har haft en lidt skæv mad-dag.

Vi starter dagen med at ville lave havregrød, hvilket er en herlig morgenmad… bare lidt nemmere rent faktisk at producere, hvis man ligger inde med lidt havregryn. Men ingen grund til panik, vi laver det da bare på speltmüsli med indbyggede stykker daddel og kokos. Det endte sådan set udmærket, omend det fik en lidt alternativ konsistens.

Anyway, det blev en OK morgenmad, og senere kom vi afsted mod Cinemateket (fruen skulle hente CPH PIX pressekort, da vi begynder på små to ugers filmfestival i dag), og så skulle vi videre til Torvehallerne. Og det er jo HER de famøse pizza-klappere findes på Gorms. Nadja’s yndlings frokost spise derinde, så jeg overgiver mig naturligvis og springer med på den plan – man er vel den dejlige og forstående hustru.

Men som overskriften indikerer, så endte jeg mere med en “Pizza-klapper mig i røven!”-holdning end den store kulinariske oplevelse.

Bevares, de smager da godt nok, men man skal bare ikke være sulten, når man kommer til dette “fast food” (en sandhed, der i den grad er med modifikationer) sted, for med en ventetid der overstiger mange “rigtige” restauranter, er vi hver gang dårligt fra start.

Ja sgu, som ved alt andet er jeg følelsesladet omkring hele situationen og dermed også en meget “emotional eater”. Og når så man endelig får denne “klap-mig-i-røven”-frokost og ender med dressing ned ad benene, så er jeg ligesom blevet godt irriteret.

Her skal det bemærkes, at vi har at gøre med en lækker hvid, snasket udgave af en dressing, der ligger i skødet på mig OG er dryppet ned ad BEGGE mine ben, så der er fine spor ned ad læggene. Jo jo, det er sgu noget, der virkelig får associationerne i den helt rigtige porn star retning… men altså uden jeg har fået en skid ud af det.

Og at vi runder af med, at jeg har dild mellem tænderne og så en “Nu er det væk, skat, men der sidder noget andet. Jeg tror, det er laks!”-melding fra konen… ja, så er eventyret om den frokost vist også overstået!

Heldigvis kommer vi hjem med lækre nødder (altså, foruden dem vi er udstyret med fra naturens side) og tørrede frugter af diverse slags, som man heldigvis ikke går galt i byen med. I hvert fald ikke hos TorveBazar i Torvehallerne, hvor alt er friskt og i løsvægt. I love it, så det er hurtigt blevet fast inventar i det lille hjem! Og der er fandme ingen ventetid på denne lækre spise eller afslutning med snasket dressing, der kommer (hæhæ, ja, nu er vi HELT derude) ned ad benene på én!

Happy Thursday – Håber I alle har en dag med lækre nødder!