Åh ja, hvem er jeg? Hvordan beskriver man sig selv kort og konkret uden hverken at pynte eller underspille ens fortræffeligheder? Det kan jeg sgu ikke finde ud af – “keep it short” burde være mit mantra, men begrænsningens kunst er ikke en jeg besidder. Jeg giver den dog et skud med følgende vældige tekst:

Jeg observerer meget og har skrevet om disse observationer på Facebook gennem længere tid, men vil nu dele det mit “eget” sted, så derfor er “Min Klumme” kommet til verden.
For en god ordens skyld indrømmer jeg gerne, at min kone siger jeg stirrer (med åben mund og et vildt udtryk i øjnene), når jeg “observerer”. Men jeg kan garantere for at jeg ikke dømmer, men blot fascineres af alt hvad verden har at byde på – uanset hvor smukt eller åndsvagt folk opfører sig. Derfor smiler jeg også gerne, hvis pludselig folk fanger mig i at “observere” lidt for intenst.

Og så lige det mere basale:

  • Navnet er Karina
  • Årgang 1979 (og er Løve, hvis nogen skulle gå op i den slags – det gør jeg selv)
  • Gift med en fantastisk kvinde (ja, jeg er en af de dersens lesbiske)
  • Hun hedder Nadja, men omtales ofte “Wifey”, og vi har været sammen siden 2001 (så det er vist ikke en fase)
  • ELSKER dyr og har intet problem med at skade folk, der skader dyr (Linse er min helt på den front!)
  • Har en et-øjet fransk bulldog, der hedder Isabel (der var en tumor i øjet, så det måtte væk, men hun virker aldeles ligeglad)