“Du godeste, den er godt nok blevet slap i elastikken, hva?!”

Ja, så blev feriens tredie uge da skudt festligt igang… og det skete ved, at vores solskærm CD-holder i bilen lavede CD affyring, da jeg skulle skærme mine sarte øjne mod den sol, der nu endelig har fundet vej til Danmark.

Den sprøde replik kom dog fra Wifey, der også blev ret overrasket over de flyvende skiver. På mystisk vis følte jeg mig kortvarrigt truffet, men fik umiddelbart derefter et mindre grineflip… Alt andet havde også været meget ulig mig, når der kommer  smuk en replik.

Bonus info: I stedet for at sige “skærme mine sarte øjne” burde jeg hellere have brugt den fantastiske vinder-replik fra Wifey, der friskt blev leveret forleden aften: “Jeg blændes!”

Ja, det var såmænd bare i forbindelse med et ønske om, at jeg drejede en læselampe… men man føler lidt, at man er fanget i et Morten Korch univers fyldt med sprogblomster, der er cirka 100 år gamle. And I love it! Ja sgu, det er da fantastisk med en pæn sprogpige til at sikre balance mod min havnearbejder jargon.