Så poetisk kan jeg brøle ordrer ud i verdenen, og i denne omgang var det bare til fjernsynet – som det normalt er tilfældet, hver gang der er nyheder, eller noget andet, der kan få mit pis i kog. Og igen lurer poesien lige under overfladen, og jeg ville beklage, men helt ærligt, det er desværre mere normen end undtagelsen, så det ville vist være overflødigt at beklage eller undskylde for mit farverige sprog.

Som de fleste der kender mig – sådan offline altså – ved, så har jeg et ret farverigt sprog og en meget beskidt tankegang. Jeg virker sød, blid og god mod dyr, når man først møder mig, men ret hurtigt indser de fleste, at min søde og blide side matches godt af en mere djævelsk side…

På den måde er jeg faktisk bare “dirty good”. Men god mod dyr? Dét er jeg altså altid, og jeg nakker – som vi siger i Ishøj, hvor jeg kommer fra – sateme gerne dem, der ikke er. Så er I advaret!

Anyway – yes, jeg lider også under overdreven brug af engelske ord – så ville sætningen “Så tal dog for helvede ordentligt, din idiot!” til dels kunne være acceptabel, hvis nu den var rettet mod en person, der talte ukorrekt, og ordet “ordentligt” dermed henviste til, at den pågældende idiot var ude af stand til at formulere sig, og altså derfor gjorde mig arrig… men nej.

Det var en person med et farverigt sprog, der næsten kunne matche mit eget – selvom, her må jeg igen påpege, at jeg mener, jeg er mere farverig og poetisk i mit brug af bandeord end den gængse unge bølle. Men dermed var det naturligvis meget dobbeltmoralsk, at jeg selv fik smækket et “for helvede” og “idiot” ind i mit udbrud, men for fanden da, det giver ligesom lidt mere pondus.

Min pointe – for ja, gu er der da en pointe – er at man godt må bruge farverigt sprog, så længe det ikke definerer hele ens person, og man rent faktisk også er i stand til at formulere sig uden brug af den slags gloser.

Og min anden pointe? Gør som jeg siger, og ikke som jeg gør… Tja, måske er jeg bare pissehamrende dobbeltmoralsk, men sådan er det fandme bare, din røvbanan!

God fucking weekend, I lækre banditter!