Isabel er vores søde franske bulldog og Isabel har altså to mødre – Wifey og jeg.

Og lige til aften har vi været til hygge Påske-middag med min mor (altså Nadja’s svigermor) og på denne tid af måneden – det er så ægløsning tiden – er fruen den perfekte middagsgæst, da hun kan spise OG drikke enhver under bordet, så vin ad libitum var et godt valg til Mamacita og Wifey ved vores besøg på Vespa.

Men fruen er alligevel lidt overrislet ved hjemkomst, så da hun vil henlede min opmærksomhed til programmet om Danske Badehoteller på TV 2 (som har fået os helt tændt på tanken om ferie i Danmark) kommer meldingen prompte “Nevermind, nu beder de bordbøn!”

De var dog bare ved at skrive i gæstebogen, hvilket tilsyneladende havde religiøse undertoner for Wifey i denne højtid. Men nu tør jeg da næsten ikke se en krimi med fruen, som det ellers var planen, for det vil uden tvivl være enten Jesus eller Påskeharen, der får skylden!

Og Isabel har lagt sig i vanlig beskyttende stilling på sin medmor’s skød, da hun tydeligvis er en smule småfuld, for ja, det er Påske, min dejlige skat, men der er sgu ingen, der beder bordbøn på TV 2.