Der er vitterlig ingen mangel på gode (eller i hvert fald anderledes) oplevelser i S-toget.

Jeg har eksempelvis lige oplevet tre mænd af junkie varianten tale om alt fra homo-erotiske tilbud (det var de sgu overraskende afslappede omkring og en af dem var måske egentlig også bøsse), salg af dagens lager af smertestillende piller, en lille debat om hvorvidt “lidokain” udtales li-do-ka-in eller li-do-kain (det blev besluttet, at det nok bare var i Amerika, man sagde “lidocane” som minder om li-do-kain). I alle tilfælde var den ene i besiddelse af en flydende variant, som kunne “skydes”, når han lige havde blandet det op til en af sine venner.

Jo jo, det er ikke småting, man lærer i S-toget.

Og så kom vi videre til næste punkt på dagsordenen, for vi nærmede os Sydhavn station, hvor de tre påvirkede ungersvende skulle af, da den ene boede i nærheden. MEN de skulle altså lige et smut i Netto først. For at stjæle lidt, vel at mærke. Det førte til en debat om, hvilken jakke den aktive gerningsmand skulle iføre sig, men han holdt fast i at beholde sin egen jakke på. “Nu gør jeg det på min måde, for han (her blev lige peget på den ældste i trioen) bor lige ved siden af, så det er hans lokale Netto!”.
Den slags var der tydeligvis respekt for, så de andre to påtog sig opgaven at skabe en form for distraktion.

Nå ja, og så var der det HELT store drama, der udløste et par lammere. Den primære tyv i Netto-planen havde åbenbart en slem byld på låret, som en af de andre fik prikket til i et forsøg på at få hans opmærksomhed. Du godeste, den var åbenbart særdeles øm… hvilket de to andre naturligvis lige skulle drille ham lidt med – åbenbart har en anden ven i omgangskredsen, ved navn Gustav, også en byld, som han er meget øm om.

Lessons for today:
– Det hedder li-do-ka-in i Danmark, og det kan godt “skydes”
– Man stjæler pænere end normalt, når det er ens egen Netto
– Man prikker IKKE til en mands byld