Åh ja, der er altså nogle helt uventede goder ved at arbejde med Internettet på tværs af de nordiske lande, og forleden fik jeg en lækkerbisken af de helt særlige. Der er nemlig en ny ispind på markedet i Sverige, og den har fået de sociale medier til i den grad at sprede budskabet om sin eksistens, da isen har et noget besynderligt udseende:

a, ligheden er da på sin vis slående, og det har gjort, at den i Sverige kaldes “penisglassen” eller på godt gammel dansk “penis isen”, men det vil producenten GB altså ikke helt være med på, så de er ude og forsvare deres is i Dagens Media, og her er især følgende spørgsmål meget rammende:

Du kan inte se några liknelser med en snopp? Formen och att den poppar i munnen och så vidare?

– Nej, egentligen inte. Piggelin är också en isglass.

Är det bara vi andra som har snuskig fantasi?

– Det har jag inga kommentarer till.

Og ja, vi har da en snusket fantasi, men den skal sateme ikke aktiveret synderligt i dette tilfælde. Det er jo nemt nok at se en penis, når den nu engang er penis formet. Og her virker regnbuefarverne altså ikke helt så kamuflerende, som GB måske havde tiltænkt.

Hvis vi lige kigger på GB’s logo

Så bemærker den observante læser nok hurtig, at det da virker lidt bekendt, og her kan jeg med glæde bekræfte, at YES, det er sgu da Sverige’s svar på Frisko.

Og SÅ kan man jo kun glæde sig til hvilken fornøjelse denne is kan skabe herhjemme… hvis den da kommer så langt, for GB har tidligere haft lidt udfordringer med mindre passende is, såsom deres “Nogger Black”, der i 2007 blev trukket tilbage efter racisme klager. Men BT har da allerede lugtet lunten og skrevet en lille bid om det her.

I dette tilfælde er det nok bare ikke racisme, de skal bekymre sig om. Til gengæld er det dog en lidt anderledes oplevelse at se en glad lille svensk pojke sutte på isen og fortælle, hvor sjovt det er, når den bobler i munden…