På vej hjem fra hyggelig Date Night på Restaurant Rebel ville vi gerne gå hen til Hovedbanen fremfor bare at nappe Metroen på Kongens Nytorv (restauranten ligger et par hundrede meter fra denne station), så jeg foreslår, at vi går via de mindre veje i stedet for et turistfyldt Strøget.

Det kan vi hurtigt blive enige om, men alligevel drejer Wifey resolut ned ad Strøget. “Skulle vi ikke tage de mindre veje?” spørger jeg forundret, men får det noget mystiske svar “Jo jo, men kan vi ikke bare skræve?!” Jeg antager, at der menes “skråne”, og dermed skære ind over Strøget midlertidigt, hvilket bekræftes, men så stopper fruen pludselig helt op.

“Ej skat, du er jo fuld!” siger jeg (mest i spøg) og får svaret “Nej. Og her lugter af lort!” kommer svaret “Jeg blev så chokeret, at jeg gik helt i stå” kommer den yderligere forklaring, og så er jeg bare forvirret, for hun er sgu vitterlig ikke fuld, selvom hun opfører sig sådan. Måske den gode madoplevelse bare har gjort hende lidt omtumlet.

Anyway, fantastisk hyggelig aften sluttede med hyggeligt filmgensyn efter hjemkomst til det lille pelsbarn. Naturligvis kom filmen først efter en god aftentur med hende (hundebarnet altså), så vi også kom op på dagens 10.000 skridt, eftersom vi alligevel endte med den direkte vej via Strøget, da vi skulle hjem… Alle turisterne sad nemlig og spiste på de proppede restauranter hele vejen.

P.S. Vi mistede sgu ellers næsten appetitten på vej ind ad døren til Restaurant Rebel, da Mads Holger (super slesk politiker-og-en-masse-andet-wannabe) krydsede vores vej. Han osede, ikke overraskende, langt væk af “I know you want me”-attitude, hvilket på alle måder var meget malplaceret overfor de to lesbiske trunter på date.