At de hos Carglass er helt vilde efter at skifte bilruder og reparere stenslag, kommer næppe som en overraskelse for nogen. Personligt har jeg gennem mange år elsket at hade deres amatør-agtige “vi er ikke skuespillere, eller også lyder vi bare sådan”-reklamer… ikke mindst, da jeg slet ikke kan lade være med at synge med på deres “Carglass repair. Carglass replace”-slogan.

Men nu er der sateme et nyt slogan (eller payoff, som det også hedder på internationalt), der vinder fremdrift i reklamerne og det er – hold nu fast – følgende saftige lille perle:

Vi kommer overalt – også på din arbejdsplads

Indrømmet, jeg troede virkelig, at jeg hørte forkert første gang, så jeg gik på jagt. Og sateme om ikke den er god nok. Jamen, det er da fantastisk… som Ole Henriksen frejdigt ville udbryde: I love it!

Ja, der står det helt tydeligt på deres website (i hvert fald første primære del). Det er såmænd da også del af deres link-struktur (www.carglass.dk/om-carglass/her-betjener-vi-dig/vi-kommer-overalt/), for hvem vil da ikke lige søgemaskineoptimere på “Vi kommer overalt”.

Hvor er det dog dejligt forfriskende, at man midt i al dårligdom og frygtelige nyheder om verdens tilstand, kan blive helt i godt humør af reklamerne.

Jeg siger i hvert fald stort tak til Carglass for, at dette budskab nu er helt på plads, og så glæder jeg mig bare til, andre begynder at bruge samme udmelding. Jeg synes klart, at diverse mail og messenger virksomheder burde bruge denne:

“Kommer med det samme, og har du en smartphone, så kommer den også i hånden!”