PS Bar & Grill var næste skud på stammen i vores Dining Week 2016, og denne gang var det med gæste-optrædener fra Svigerfar og 17-årig Svoger, der begge har gode madhjerter, og derfor var oplagte deltagere til en god Dining Week oplevelse. Eftersom vi var fem personer, fik vi et dejlig stort bord og sad i lækre sofaer. Ren luksus og hygge. Jeg må dog lige påpege, at musikken derinde var lige lovlig høj, når man sidder rundt om et ret stort bord og lige under en højtaler, så stemmebåndene blev brugt lidt ekstra – ikke at det er noget problem for mig personligt, da jeg snildt kan skrue op for vokalen, når det er påkrævet.

Eksempelvis hver morgen til nyhederne og Go’ Morgen Danmark i TV, når et eller andet utvivlsomt provokerer mig. Her til morgen var det f.eks. Christian Bitz og hans evindelige ævl omkring, hvornår økologi og dyrevelfærd ikke er lige så vigtigt, som at han kan spare 20 kroner. Derfor lavede han forleden en fond på en “konventionel” kylling. Men altså, dog gemte han denne under en pose økologiske gulerødder, da han handlede videre. Bevares, det er da fint, at du skammer dig, men langt bedre hvis du så handlede efter denne skam!

Nå, tilbage til dejlige PS Bar & Grill, hvor jeg var den eneste i vores 5 mands selskab, der havde prøvet stedet tidligere. Sidste gang havde det været en god oplevelse rent madmæssigt, men mindre god da vi havde bordet alt for kort tid – en tidsbegrænsning, vi ikke var blevet informeret om, da bordet blev booket. Men netop da kun tidsbegrænsning havde været en udfordring, var PS Bar & Grill et oplagt sted til Dining Week, hvor præmisserne omkring tidsbegrænsningen er kendt af alle på forhånd.

Og så kan jeg til behagelig info afsløre, at nu er der ikke ét negativt ord mere i resten af dette skriv!

PS Bar & Grill menuen til Dining Week 2016 var følgende:

Forret: Her fik vi tre forskellige snacks bestående af lynstegt tun med avocado og en soya/lime dressing, der var helt fantastisk! Det blev dog endnu bedre, da vi smagte den næste ret, som var sprødt svinebryst med en dejlig sticky og spicy sauce samt syltede rødløg og frisk koriander. Hertil fik vi rigeligt med Pimentos Padrón, som er små grønne peberfrugter, der bliver bagt og derefter lynstegt med olie og salt.

Hovedret: En dejlig tallerken mad, som man blev forelsket i, det sekund duften ramte én. Vi fik grillet perlehønebryst med svampe, perleløg, en herlig kartoffelkompot og en portvinssauce, jeg nok kunne have drukket direkte fra shot-glas. Du godeste, det var en hovedret, jeg hjertens gerne bestilte igen… en gang om ugen eller to!

Dessert: Cremet chokolademousse med en brombær coulis og krystalliseret hvid chokolade øverst. En dejlig mængde, så man kunne nyde hver eneste bid uden at føle sig proppet, men absolut heller ikke manglede noget.

Igen var der desuden en vin-menu, som vi naturligvis sprang på. Til 175 kr. kan det varmt anbefales, og alle tre vin understøttede retterne fornemt.

Derudover var der i øvrigt lækkert brød og en virkelig dejlig olivenolie – og i dag holdt ingen af os tilbage, når det gjaldt brødet, som der kom prompte refill af. Igen må jeg også her komplimentere personalet, der var helt i top på PS Bar & Grill. Vores tjener var af den svenske variant, hed Felicia, og var en ren solstråle. Wifey var begejstret over, at kunne forstå alt hvad kvinden sagde, men det skal siges, at hun altså også gjorde sit bedste for at bruge de danske begreber, og derudover sagde vi selv, at det var fint med svensk.

PS Bar & Grill får topkarakter med 6 ud af 6 hapsere!

Vi skal helt sikkert tilbage til PS Bar & Grill, hvilket etablisementet især også kan takke Felicia for. Ikke kun var hun med til at skabe en herlig stemning, men hun fik også teaset et par nye forretter, og det sekund hun sagde ordet “crabcakes” var Wifey solgt! Så vi skal helt sikkert tilbage for at få crabcakes… og så vil jeg også meget gerne prøve deres tre forskellige Sangria varianter (ja tak, alle tre!), som blev solgt i rigelige mængder i går aftes også.