Så fik vi tyvstartet på Dining Week 2016, eftersom mange restauranter havde åbnet for ballet allerede søndag i uge 6 – ak ja, der er visse fordele ved at Valentine’s Day ikke var i uge 7 her i 2016.

Vi lagde ud med den nye Gorm’s restaurant i biografhuset ved Fields. Jeg har tidligere haft lidt udfordringer med Gorm himself, som jeg principielt godt kunne lide – selvom jeg havde en mindre succesfuld oplevelse med hans pizza-klapper i Torvehallerne, som jeg meget afdæmpet fortalte om i indlægget Pizza-klapper mig i røven.

Anyway, foruden lige dette, så kom min store udfordring, da han (til manges forargelse i øvrigt) var med i et afsnit af Go’ Appetit på TV 2 med fokus på Foie Gras. Et program, der handler om hurtig og spændende madlavning… og så kom der sateme også kommentarer om, at det var en mere dyrevenlig variant. Ah hva ba, bassemand?!

Denne udløste en mindre shit-storm på de sociale medier, så TV 2 også var ude og kommentere på det. Jo jo, den er god nok, og jeg synes sgu, det var på sin plads. Utroligt nok, så valgte jeg ikke at skrive et indlæg om det her på Min Klumme. Der må jo være grænser for, hvor meget jeg kan bande og være aggressiv.

Anyway, denne fadæse fandt sted for efterhånden halvandet år siden, og vi har ikke været forbi en Gorm’s i denne tid – selvom Wifey jo er ret glad for mandens pizza-produkter. Nå, man skal jo også komme videre eller noget (HA! jeg glemmer aldrig), og derfor synes jeg, det var passende at klemme en ekstra Dining Week oplevelse ind på Valentine’s Day, hvor vi passende kunne opfylde min elskedes ønske om at prøve en egentlig Gorm restaurant OG vores fælles ønske om at se “Deadpool” hurtigst muligt efter den fik premiere.

Bonus info for de u-indviede: Det er Marvel’s nyeste tegneseriefilmatisering, og denne gang er det ikke en superhelt, men en anti-helt, som er TOP dirty og helt igennem politisk ukorrekt. Og dog, så er han jo alligevel en ret good guy, der kæmper for de svage. Altså, så længe de fleste betaler for disse ydelser! En fantastisk film, der har fået fantomlignende anmeldelser og bare skal ses. Punktum.

Vi så derfor filmen først, og så var jeg jo på en lille blodrød sky af sarkastisk lummerhed, da vi ankom til Gorm’s – hvor menuen i øvrigt kan vælges som vegetar-alternativ, hvis man ønskede det, så allerede her er vi blevet meget bedre venner igen. Vi valgte dog kødvarianten, da denne var med vildsvin som eneste faste kødelement.

Og så var Gorm Wisweh himself sgu til stede i restauranten og sikrede, det hele forløb glat på denne første Dining Week dag for den nye restaurant, mens han også betjente bordene i Dining Week afdelingen. Han er jo glæden selv og super frisk og behagelig, så jeg lægger foie gras fadæsen bag mig, hvis denne gode stil bare fortsætter.

Vi startede selve Dining Week 2016 med følgende menu fra Gorm’s:

Forret: En fantastisk dele-ret med rigatoni pasta, en lækker ragout på vildsvin med parmasan, syltede rødløg og brøndkarse til samt lækre sprøde brød til. En SUPER start, der smagte guddommeligt!

Hovedret: Frit valg mellem en række pizzaer. Jeg valgte the Mother of all Pizzas (det kaldte de den selv på kortet, og jeg er enig) nemlig Margharita, så det er en vegetar-variant med tomat, mozzarella og basilikum. Wifey valgte også en vegetar-variant, men naturligvis en af de mere heftige, så det blev en Denny Special med mozzarella, kartoffel, rosmarin, gedeost og trøffelolie. Begge pizzaer var spot-on! Men damn, nu var vi også ved at være godt mætte… ikke at vi efterlod en krumme af pizzaerne, naturligvis!

Dessert: En alternativ tiramisu, som (heldigvis!) var lettere og friskere end den traditionelle, da vores fyldte maver nok ellers ville have været mere end almindeligt udfordret. Desserten bestod af en Mormor-mandelkage med bær i sød marsala sammen med hvid chokolademousse og kaffe-cookie crumble. Wifey var særdeles vild med kaffe-cookie crumble-elementet og begyndte straks at spekulere i, hvordan vi kunne genskabe dette.

Konklusionen: Gorm’s Fields får 5 hapsere ud af 6, og Wifey behøver ikke vente til en mærkedag, før vi kan besøge en Gorm’s igen. Altså, så længe han holder sig fra foie gras og andre uhumske elementer – jeg tilgiver gerne, men glemmer aldrig!